Bil på bestilling

Har vi ikke præcis den bil du søger?

Har vi ikke din drømmebil holdene, eller har du helt ekstraordinære eller specifikke ønsker til bilen? Uanset om du drømmer om en bestemt model, farve eller udstyrspakke, så er du altid velkommen til at kontakte os. 

Vores agenter er klar til at finkæmme det europæiske marked for, at finde lige netop den bil du søger. 

Vi tager også gerne din bil i byt

Har du en anden bil du ønsker at sælge først, tager vi gerne denne i byt. Eller har du allerede en leasingaftale på en anden bil overtager vi også gerne denne for dig.

Vi klarer alt det praktiske, når drømmebilen er fundet

Vi hjælper dig ikke blot med, at finde drømmebilen – vi tager os også af alt det praktiske, herunder køb af bilen, dokumenter, hjemtransport, klargøring, syn, indregistrering og danske nummerplader. Kort fortalt; du får leveret en fuldkommen køreklar bil. Det eneste du skal gøre er, at tage imod nøglerne. Vi sørger selvfølgelig også for, at din bil står knivskarpt – derfor laver vi altid en grundig og omfattende klargøring, inden du modtager den.

Bliv ringet op af en af vores agenter

Uanset dine drømme og krav, er du er altid velkommen til, at tage fat i os for en uforpligtende snak om dine leasingmuligheder. Vores dygtige agenter er klar til, at finkæmme det europæiske marked for, at finde din drømmebil.

Skriv dit navn og telefonnummer nedenfor, så kontakter en af vores agenter dig.