SP Trading

Vi deler din passion for biler

Hos SP Trading har vi ikke alene en stor passion for biler, men også en bred viden og et stærkt netværk inden for branchen. Uanset om du ønsker at lease eller købe bil, vil du som kunde hos SP Trading opleve et samarbejde med professionel rådgivning, hvor du er i centrum. Vi fokuserer på dine ønsker og vores erfarne medarbejderstab, står klar med råd og vejledning gennem hele processen.

Vi ved at vores kunder, ligesom os, vægter kvalitet højt. Når du køber eller leaser en brugt bil hos SP Trading, sørger vores dygtige klargøringsteam derfor altid for, at bilen er perfekt klargjort – både udvendigt og indvendigt. Af samme årsag, henter vi kun velholdte og kvalitetssikrede biler hjem fra vores samarbejdspartnere. Du behøver derfor ikke bekymre dig om, at finde fejl af hverken kosmetisk eller mekanisk karakter, når du handler bil med os.

Vision og mål

Hvorfor vælge SP Trading?

Hos SP Trading handler vi med biler i alle prisklasser. Fælles for alle vores kunder er, at de vil opleve ærlig og kompetent rådgivning, samt et service niveau udover det sædvanlige. Vi sælger og leaser biler med øje for den enkelte kunde – både til dig, der skal bruge et transportmiddel, som kan fragte dig fra A til B, samt til dig, der vil have lidt ekstra, når det kommer til kvalitet og luksus.

Vores vision er ganske enkelt, at levere markedets højeste serviceniveau, med et mål om, at blive danskernes foretrukne leverandør af salgs- og leasingbiler.

Vores leasing samarbejdspartner

Hos SP Trading har vi et samarbejde med Fleggaard Leasing, som er en af de mest anerkendte og velrenommerede leasingselskaber i Danmark. Tilfredse kunder er essentielle for os, og netop derfor har vi valgt at samarbejde med Fleggaard Leasing.