Sælg din bil

Vi er altid på udkig efter nye biler

Har du en bil, du ønsker at sælge? Hos SP Trading er vi altid på udkig efter nye biler til vores lager og vi tager derfor gerne din bil i byt, hvis du ønsker at købe eller lease en anden. Har du en leasingkontrakt ved et andet selskab, overtager vi også gerne denne for dig. Vi søger biler fra alle mærker og i alle prisklasser, både med og uden afgift. Vores eneste krav er, at bilerne skal være årgang 2010 eller nyere. Herudover skal service være overholdt og bilen må aldrig have været trafikskadet.

Det skal være en god oplevelse at handle med SP Trading – uanset om du køber, leaser eller sælger bil. Du vil derfor opleve en let og hurtig overdragelsesproces og vi tager din bil i byt til en fordelagtig og fair pris.

Har du en leasingkontrakt hos et andet selskab?

Vil du gerne skifte fra dit nuværende leasingselskab til SP Trading? Vi er helt sikre på, at vi kan tilbyde dig en bedre, billigere og mere fleksibel leasingaftale. Det er let og hurtigt at skifte til os. Vi sørger for alt det praktiske i forbindelse med skiftet fra dit nuværende selskab, så alt du skal gøre er, at forberede dig på en billigere leasingaftale med et serviceniveau ud over det sædvanlige.

Skal vi ringe dig op?

Har du en bil du gerne vil sælge eller ønsker du, at skifte fra dit nuværende leasingselskab til SP Trading? Så udfyld formularen nedenfor og du vil blive ringet op inden længe.