Flexleasing

Gå ikke glip af fordelene ved flexleasing

Betal kun afgift i den periode du leaser

Flexleasing er basalt set et finansieringskoncept, der med fordel kan anvendes til dyrere biler med høj registreringsafgift. Med flexleasing betaler du nemlig ikke den traditionelle registreringsafgift – du betaler i stedet registreringsafgiften i månedlige rater og kun så længe du leaser bilen.
Du minimerer dermed værditabet, da du ikke binder en masse kapital i bilen. Ved endt leasing kan du samtidigt sælge bilen på et langt større marked, da der ikke er betalt fuld dansk registreringsafgift. Når først vi har fundet din ønskede leasingbil, laver vi et tilbud til dig. For at beregne tilbuddet skal vi vide, hvor mange kilometer du kører årligt, samt hvor længe du vil lease bilen.
Bemærk at vi også tilbyder operationel leasing for både private og erhverv, hvor du omkostningsfrit kan aflevere bilen tilbage efter endt leasingperiode – vi indestår for bilens restgæld.

bil

Fordelene ved flexleasing

Spar penge på afgiften

Der betales kun mellem 0,5%-2% i registreringsafgift, alt efter bilens alder. Herudover er forsikringen billigere og værditabet mindre, da bilen står uden fuld registreringsafgift.

Skift bil oftere

Da kapitalbindingen ved en flexleasingaftale er lavere, sammenlignet med køb af bil,  kan det bedre svare sig at skifte bil med få års mellemrum.

Let at sælge bagefter

Det er lettere at sælge en flexleasingbil, da bilen er uden fuld afgift og derfor lettere kan sælges i udlandet. Bilen påvirkes heller ikke af afgiftsændringer, hvilket gør den lettere at sælge.

Sådan kommer du igang med flexleasing

Sammen med vores samarbejdspartner Fleggaard leasing, har vi gjort det så let som overhovedet muligt for dig, at lease drømmebilen med flexleasing.

Find den bil du ønsker at flexlease

Måske har vi allerede din drømmebil holdene. Det kan også være du har fundet den i Tyskland på mobile.de eller at du endnu ikke har fundet den – i så fald er vi klar til at hjælpe dig med søgningen, uanset hvor specifikke dine ønsker og krav måtte være.

Vi laver et skræddersyet tilbud

Når først vi har fundet din drømmebil og vi har modtaget de nødvendige oplysninger herpå, kan vi beregne et tilbud til dig. For at lave tilbuddet skal vi blot vide, hvor mange kilometer du kører årligt, samt hvor længe du ønsker at lease bilen.

Du godkender tilbuddet

Så snart du har godkendt tilbuddet, skal leasingaftalen blot underskrives og førstegangsydelsen indbetales.

Din nye leasingbil leveres

Når aftalen er underskrevet og førstegangsydelsen indbetalt, sørger vi for alt det praktiske inden din nye drømmebil leveres:
– Eventuelt køb af bilen og hjemtransport
– Kosmetisk klargøring
– Syn
– Indregistrering og danske nummerplader
– Personlig udlevering

Play Video