Erhvervsleasing

Lad din virksomhed stå for alle omkostningerne med erhvervsleasing

Vi hjælper dig med at finde den helt rette leasingløsning, som matcher din virksomheds behov. Vores erhvervsleasing er løsningen for dig, der ønsker komfort i din firmabil til skarpe leasingpriser. Vi tilbyder både leasing på vare- og personbiler og har vi ikke drømmebilen holdende, så hjælper vi dig gerne med at finde den.

Hvorfor vælge erhvervsleasing

Der er mange fordele ved erhvervsleasing

Der er mange gode grunde til at lease firmabilen – også hvis du ønsker at køre i den privat. Ved erhvervsleasing betaler virksomheden alle omkostninger forbundet med leasing af bilen. Ønsker du også at bruge firmabilen til privat brug, vil du blive beskattet af fri bil. Dette er en af de mest populære former for erhvervsleasing. Vi tilbyder både operationel- og finansiel leasing. Er du i tvivl om hvilken leasingtype der er den rette for dig, kan du altid kontakte os til en uforpligtende samtale om dine behov samt fordelene og ulemperne ved de forskellige leasingformer. Bemærk at vi også tilbyder operationel leasing til både privat og erhverv, hvor du afleverer bilen tilbage efter leasing perioden uden omkostninger for dig – vi indestår for bilens restgæld.

Hvordan beregnes beskatningsgrundlaget?

Ønsker du at køre privat i din leasede firmabil, vil du blive beskattet af fri bil. Beskatningsgrundlaget er individuelt for hver enkelt bil, og beregnes ud fra hvor gammel bilen er.

Hvis bilen er indregistreret for under tre år siden, vil beskatningsgrundlaget blive beregnet ud fra bilens nypris og ekstraudstyr. Man vil derfor tage udgangspunkt i prisen på en fabriksny bil og den enkelte bils ekstraudstyr.

Er bilen derimod indregistreret for mere end tre år siden, vil man i stedet tage udgangspunkt i bilens handels- og anskaffelsesværdi. 

Eksempler på biler du kan erhvervslease

IMG_2362

Nyhed

Flexleasing fra 3.199,- 

Erhvervsleasing fra 4.199,- 

okok

Nyhed

Flexleasing fra 3.499,- 

Erhvervsleasing fra 4.499,- 

a24bd2b0-fdd4-4b08-b501-09b87429adf7

Nyhed

Flexleasing fra 3.899,- 

Erhvervsleasing fra 4.899,- 

d05783d2-6e84-4ad6-972b-20920f82ad9e

Nyhed

Flexleasing fra 6.899,- 

Erhvervsleasing fra 8.899,- 

33

Nyhed

Flexleasing fra 4.299,- 

Erhvervsleasing fra 5.299,- 

IMG_1605

Nyhed

Flexleasing fra 2.899,- 

Erhvervsleasing fra 3.899,- 

Med erhvervsleasing får du ønskebilen i den ønskede periode - komfort og køreglæde behøver ikke at koste en formue

Erhvervsleasing

Vi hjælper dig med at finde den rette firmabil

Har du nogle specifikke krav til din nye firmabil eller ønsker du at holde dig inde for et bestemt budget? Ud fra dine ønsker og krav kommer vi gerne med forslag til hvilke biler der kan være et match. 

Er erhvervsleasing ikke den rette løsning for dig, hjælper vi dig også gerne med flexleasing af drømmebilen. 

Bliv ringet op af en af vores agenter

Uanset dine drømme og krav, er du er altid velkommen til, at tage fat i os for en uforpligtende snak om dine leasingmuligheder. Vores dygtige agenter er klar til, at finkæmme det europæiske marked for, at finde din drømmebil.

Skriv dit navn og telefonnummer nedenfor, så kontakter en af vores agenter dig.